Personal training oncologie

Sporten kan veel betekenen voor herstelde kankerpatiënten. Niet alleen gaat het klachten als vermoeidheid en conditieverlies tegen, het heeft ook een positieve invloed op de mentale gezondheid. Studio Fit4You is gespecialiseerd in personal training oncologie, zodat je op een veilige en effectieve manier kunt werken aan je fysieke en mentale conditie.

Personal training na herstel van kanker

Na behandelingsmethoden als chemotherapie en bestraling ervaren veel mensen extreme vermoeidheidsklachten. Er is steeds meer wetenschappelijk bewijs dat sporten helpt om deze vermoeidheidsklachten tegen te gaan. Bovendien kan het bijdragen aan het verbeteren van het uithoudingsvermogen en de spierkracht. Wel is het zeer belangrijk dat je deskundig begeleid wordt. Als personal trainer werk ik samen met jou aan je conditie en zorg ik ervoor dat je nooit over je grenzen heen gaat. De training is helemaal afgestemd op jouw doelstellingen en fysieke mogelijkheden.

Aanpak van Studio Fit4You

We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Hierbij bespreken we je wensen, doelstellingen en medische achtergrond. Er zijn diverse vormen van kanker en behandelmethodes, die aanpassingen vereisen in het trainen. Daarnaast meet ik de huidige staat van je lichaam, zoals je conditie en vet- en spiermassa. Na afloop van de intake maak ik een persoonlijk trainingsplan dat is afgestemd op je doelstellingen, het sportmedisch advies en je huidige conditie.

Vervolgens starten we met personal training in mijn studio in Epe. Tijdens de training hebben we de studio voor onszelf, zodat je in alle rust kunt sporten. Als personal trainer motiveer en begeleid ik je tijdens de hele sessie. Op een positieve manier werken we samen aan je fitheid en conditie.

Elke vier weken evalueren we de personal training. We kijken naar de progressie en eventuele aanvullende wensen. Deze tussentijdse evaluatie geeft inzicht in je vooruitgang en geeft vertrouwen in jezelf en je lichaam.

What’s in it 4you?

  • Positieve invloed op je fysieke en mentale gezondheid
  • Motiverende personal trainer die gespecialiseerd is in oncologie
  • Privé studio waar je in alle rust kunt werken aan je conditie

Abonnementen personal training oncologie

Bij Studio Fit4You kun je kiezen uit een maand- kwartaal- of halfjaarabonnement. Aan de hand van je wensen en fysieke vermogen trainen we één, twee of drie keer per week. Het trainen op vaste momenten in de week geeft structuur en heeft een positieve invloed op de progressie. Neem voor de actuele prijzen contact met mij op.

Samen aan de slag?

Ben je geïnteresseerd in personal training oncologie? Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 1222 7777 of vul onderstaand contactformulier in. Binnen 24 uur neem ik dan contact met je op.


    Ik ga akkoord met de opslag van mijn gegevens. Deze worden, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), alleen gebruikt om contact met je op te nemen.