Personal training

Bij personal training van Studio Fit4You draait het om jou. Of je nou sterker, strakker of fitter wil worden: het plan is samengesteld aan de hand van je wensen. Met het nodige enthousiasme én plezier werken we samen om je doel te bereiken.

Personal training: écht persoonlijk

We willen ons allemaal fit voelen, maar jezelf motiveren om regelmatig te trainen vergt veel discipline. Met personal training heb je een flinke steun in de rug en haal je het maximale uit jezelf. Tijdens het hele traject ben ik je persoonlijke coach en werken we samen om je doel te bereiken. De trainingen vinden plaats in mijn studio in Epe, die je tijdens de sessie helemaal voor jezelf hebt. Zie het dan ook als je privé studio. Als personal trainer let ik goed op je houding en techniek, maar motiveer ik je ook om tot het uiterste te gaan.

Personal training oncologie

Naast reguliere personal training heb ik mij gespecialiseerd als personal trainer op het gebied van oncologie. Hierbij begeleid ik mensen die hersteld zijn van kanker om weer fit te worden. Personal training is een hele goede manier om het energielevel op te bouwen. De persoonlijke aandacht en de rust van een eigen studio zijn twee essentiële onderdelen om op een veilige manier fit te worden. Tijdens de trainingen let ik goed op de gezondheid en rem ik juist af als het te zwaar wordt.

De werkwijze van Studio Fit4You

We beginnen met een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en eventuele blessures of andere aandachtspunten. Daarnaast meet ik de huidige staat van je lichaam en conditie, zoals je kracht en vetpercentage.

Na afloop van de intake maak ik een persoonlijk trainingsplan. Dit is afgestemd op de doelen die besproken zijn.

Vervolgens starten we met personal training. Eén, twee of drie keer per week trainen we samen 30 of 60 minuten lang. Je progressie en gezondheid meten we om de vier weken. Hierbij kijken we naar de op- en afgebouwde spier- en vetmassa, BMI en visceraal vet. Deze tussentijdse metingen motiveren om door te gaan met je nieuwe, gezonde levensstijl en geven inzicht qua progressie.

Stappenplan personal training van Studio Fit4You

1. Vaststellen van je doelen en de meting van je lichaam.

2. Persoonlijk plan en trainingsschema.

3. Wekelijkse personal training in je privé studio in Epe.

4. Maandelijkse check-up en tussenmeting.

5. Je doel bereikt.

What’s in it 4you?

  • Personal trainer die je helpt om je doel te bereiken

  • Trainingsschema op maat, die bij jou en je doel past.

  • Gezonde levensstijl. Ik leer je over verstandige keuzes op het gebied van sporten, voeding en levensstijl.

Personal training abonnementen

Bij Studio Fit4You heb je de keuze uit een personal training abonnement per maand, kwartaal of halfjaar. Daarnaast kun je één, twee of drie keer per week trainen. Hoe vaker je traint, hoe voordeliger de prijs per training. Neem voor de actuele prijzen contact met mij op.

Klaar om fit te worden?

Neem vrijblijvend contact met mij op of plan een gratis intakegesprek in. Bel hiervoor rechtstreeks 06 1222 7777 of vul onderstaand contactformulier in.


    Ik ga akkoord met de opslag van mijn gegevens. Deze worden, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), alleen gebruikt om contact met je op te nemen.