Small group training

Samen sporten met vrienden of familie, maar wel persoonlijke aandacht? Small group training is een leuke én effectieve manier om fit te worden. Bij Studio Fit4You kun je met maximaal vier personen trainen onder begeleiding van een enthousiaste coach.

Wat is small group training?

Samen met een kleine groep train je onder deskundige begeleiding. De training bestaat uit een circuittraining, waarbij je alle spiergroepen én je uithoudingsvermogen traint. Als personal trainer motiveer ik de groep, maar geef ik iedere deelnemer ook persoonlijke aandacht. Hierbij let ik goed op de sporthouding en conditie en pas ik oefeningen waar nodig aan.

Aanpak van Studio Fit4You

Ondanks dat het trainen gezamenlijk is, neem ik bij iedereen een intakegesprek af. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en eventuele blessures. Daarnaast meet ik de huidige staat van je lichaam en conditie, zoals je gewicht en vetpercentage.

Vervolgens starten we met een gratis small group proefles. Hierbij krijg ik een goed beeld van de groepsdynamiek en de conditie van de groep. Ook kunnen jullie zo ervaren wat een small group training inhoudt en of het bij jullie past. Zijn jullie enthousiast? Dan maak ik een persoonlijk trainingsschema op basis van jullie wensen en conditie.

Eén, twee of drie keer per week trainen we 30 of 60 minuten lang. De trainingen vinden plaats in de studio in Epe, die jullie tijdens de training helemaal voor jullie zelf hebben. Om de vier weken meet ik bij iedereen persoonlijk de progressie en gezondheid. Denk hierbij aan de op- en afgebouwde spier- en vetmassa, visceraal vet en BMI.

What’s in it 4you?

  • Persoonlijke begeleiding tijdens het sporten.
  • Privé studio voor jou en je vrienden of familie.
  • Gezellig, uitdagend en zeer effectief.

Abonnementen small group training

Samen aan de slag? Bij Studio Fit4You heb je keuze uit een maand-, kwartaal- of halfjaarabonnement. Ook kun je kiezen of je één, twee of drie keer per week traint. Hoe vaker je traint, hoe lager de prijs per small group training. Neem voor de actuele prijzen contact met mij op.

Klaar om samen fit te worden?

Wil je meer informatie over small group training of wil je gelijk aan de slag? Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 1222 7777 of vul onderstaand contactformulier in. Binnen 24 uur neem ik dan contact met je op.


    Ik ga akkoord met de opslag van mijn gegevens. Deze worden, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), alleen gebruikt om contact met je op te nemen.