Afternoon circuit

Bij Studio Fit4You geef ik op maandag en woensdag een afternoon circuit. Een afwisselende circuittraining in de middag voor zowel beginners als gevorderden. Samen met vier anderen train je in mijn kleinschalige studio in Epe. Geen drukke groepsles, maar persoonlijke begeleiding in een gezellige setting.

Wat is afternoon circuit?

Een circuit is een training, waarbij je verschillende oefeningen achter elkaar uitvoert. In 60 minuten tijd train je alle spiergroepen in je lichaam. De oefeningen kun je op je eigen tempo en zwaarte uitvoeren. Een zeer effectieve training om aan je conditie en kracht te werken. De naam afternoon circuit zegt het al; bij Studio Fit4You is het circuit van 14:00 tot 15:00. Doordat je na de lunch traint, voorkom je de welbekende middagdip en zet je de dag sportief voort.

Aanpak Studio Fit4You

Ik begin altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Hierbij bespreken we je wensen en eventuele blessures of andere aandachtspunten. Optioneel meten we de huidige staat van je lichaam, waarbij je inzicht krijgt in onder meer je vet- en spiermassa. Vervolgens starten we met afternoon circuit. De training vindt plaats op maandag en woensdag in mijn studio in Epe. Aan de training kunnen maximaal vijf personen deelnemen. Zo kan ik mijn aandacht goed verdelen en kan ik elke deelnemer persoonlijk begeleiden

What’s in it 4you?

  • Afwisselend circuit die je grenzen verlegd
  • Deskundige personal trainer die begeleidt én motiveert
  • Voordelige vorm van personal training
  • Kleinschalige studio waar je veilig en effectief kunt trainen

Afternoon circuit

Studio Fit4You heeft twee abonnementen voor afternoon circuit: één keer per week en twee keer per week. Neem voor de actuele prijzen van de abonnementen contact met mij op.

Starten met afternoon circuit?

Ben je geïnteresseerd in afternoon circuit bij Studio Fit4You? Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 1222 7777 of vul onderstaand contactformulier in. Binnen 24 uur neem ik dan contact met je op.


    Ik ga akkoord met de opslag van mijn gegevens. Deze worden, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), alleen gebruikt om contact met je op te nemen.