Bij Studio Fit4You geef ik op verschillende tijden en dagen een small group circuit. Het is een afwisselend circuit wat in de middag en avond plaatsvind voor zowel beginners als gevorderden.Samen met vijf anderen train je in mijn kleinschalige privé studio in Epe. Geen drukke groepsles, maar persoonlijke begeleiding in een gezellige setting.

Small Group circuit

Hoe werkt een circuit?

Een circuit is een training, waarbij je verschillende oefeningen achter elkaar uitvoert. In 45 minuten tijd train je alle spiergroepen in je lichaam. De oefeningen kun je op je eigen tempo en zwaarte uitvoeren. Een zeer effectieve training om aan je conditie en kracht te werken. Omdat je in een kleine groep traint motiveer je elkaar elke training weer. Zo heb je ook altijd zin in een training!

De tijden van het circuit zijn als volgt; Dinsdagavond om 19:00 ,donderdagmiddag om 17:15, donderdagavond om 18:15.

Aanpak Studio Fit4You

Ik begin altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Hierbij bespreken we je wensen en eventuele blessures of andere aandachtspunten. Optioneel meten we de huidige staat van je lichaam, waarbij je inzicht krijgt in onder meer je vet- en spiermassa. Vervolgens starten we met het circuit. De training vindt plaats op dinsdagavond,donderdagmiddag en donderdagavond in mijn studio in Epe. Aan de training kunnen maximaal 5 personen deelnemen. Zo kan ik mijn aandacht goed verdelen en kan ik elke deelnemer persoonlijk begeleiden

What’s in it 4you?

  • Afwisselend circuit die je grenzen verlegd
  • Deskundige personal trainer die begeleidt én motiveert
  • Voordelige vorm van personal training
  • Kleinschalige studio waar je veilig en effectief kunt trainen

Small group circuit

Bij Studio Fit4You zijn er verschillende abonnementen voor het circuit;

3 maand 1x per week

3 maand 2x per week

Per les is het €15,00 per persoon

Starten met small group circuit?

Ben je geïnteresseerd in small group circuit bij Studio Fit4You? Neem vrijblijvend contact met mij op via  06 1222 7777 of vul onderstaand contactformulier in. Binnen 24 uur neem ik dan contact met je op.


    Ik ga akkoord met de opslag van mijn gegevens. Deze worden, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), alleen gebruikt om contact met je op te nemen.