Over Studio Fit4You

Studio Fit4You is een personal trainingsstudio in Epe, die zich richt op personal training, duo training, small group training en afternoon circuit. Persoonlijke begeleiding én plezier staan centraal bij het behalen van jouw sportdoel.

Isabelle Scheffel: personal trainer

Als personal trainer wil ik dat mijn klanten zich fit en gezond voelen. Fit zijn heeft voor iedereen een andere betekenis. De een wil de marathon van Amsterdam kunnen lopen, terwijl de ander een gezond gewicht wil bereiken. Met een flinke dosis enthousiasme en persoonlijke aandacht motiveer ik mijn klant om zijn of haar doel te bereiken. Hard work pays off, dat is de belofte die ik jou kan geven.

Ontstaan van Studio Fit4You

In oktober 2020 ben ik mijn personal trainingsstudio gestart in Epe. Een grote droom is zo werkelijkheid geworden. Al van kleins af aan ben ik met sport bezig en tijdens mijn studie kreeg mijn passie professionele vorm. Tijdens mijn opleiding Sport & Bewegen volgde ik een specifieke cursus voor fitnessinstructrice. Na afronding van deze opleiding startte ik de bachelor Fysiotherapie, maar al snel kwam ik erachter dat mijn echte passie bij personal training ligt. Hierna heb ik dan ook mijn Fitvak B behaald en ben ik een gediplomeerd personal trainer. Zo ontstond dan ook het het idee voor Studio Fit4You. Inmiddels geef ik personal training, personal training voor oncologie, duo training, small group training ensmall group circuit in mijn eigen studio. Daar ben ik erg trots op!

Waar Studio Fit4You voor staat

De naam Studio Fit4You staat voor persoonlijke sportbegeleiding om je fitheid-doelstelling te bereiken. Als personal trainer is mijn aandacht volledig op jou gericht. Aandacht voor jou, training voor jou, fitheid voor jou. Sporten heeft een positief effect op je lichaam en met Personal training van Studio Fit4You kun je dat op een unieke manier beleven.

Personal training studio in Epe

De trainingen vinden plaats in mijn studio in Epe. Deze plek geeft de mogelijkheid om in alle rust te trainen. Zie het dan ook als je privé studio. Drukte, rijen voor apparaten en andere ongemakken van een sportschool zijn dan ook verleden tijd. De studio alles in huis voor een goede trainingssessie. Trainingsapparaten van hoge kwaliteit, gratis bronwater, een kleedkamer en een toilet. Nieuwsgierig naar de studio van Studio Fit4You? Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen.

Studio Fit4You volgt alle coronarichtlijnen van de overheid. Hygiëne staat hoog in het vaandel en de studio heeft alle ruimte om 1,5 meter afstand te kunnen houden. Daarnaast beschikt de ruimte over een goed ventilatiesysteem. Tijdens de training heb je de studio voor jezelf, waardoor je veilig en verantwoord kunt sporten.

Kennismaken?

Benieuwd wat Studio Fit4You voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 1222 7777 of vul onderstaand contactformulier in. Binnen 24 uur neem ik dan contact met je op.


    Ik ga akkoord met de opslag van mijn gegevens. Deze worden, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), alleen gebruikt om contact met je op te nemen.