Duo training

Raak je extra gemotiveerd als je samen met iemand traint? Dan is duo training van Studio Fit4You een perfecte manier om je sportdoel te bereiken. Op basis van je doelstelling krijg je een persoonlijk trainingsplan, maar de trainingssessie volg je samen. Zo kunnen jullie elkaar motiveren en beleven jullie extra plezier tijdens het sporten.

Wat is duo training?

Bij duo training sport je samen onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Het programma is volledig afgestemd op jouw persoonlijke doelstelling, ondanks dat je met zijn tweeën traint. Het kan dus zijn dat de één andere gewichten krijgt of net wat andere oefeningen uitvoert. De duo training vindt plaats in de studio in Epe, die jullie tijdens de sessie helemaal voor jullie zelf hebben.

Aanpak Studio Fit4You

We starten altijd met een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en meet ik de huidige staat van jullie lichaam. Denk hierbij aan je spier- en vetpercentage. Wanneer ik jullie beiden gesproken heb, starten we met een gratis proefles. Zo kun je goed ervaren wat duo training is en of het bij je past.

Enthousiast geworden? Op basis van je doelstelling en conditie maak ik een persoonlijk trainingsschema.

Eén, twee of drie keer per week vindt de duo training plaats in de studio in Epe. Elke sessie duurt 30 of 60 minuten en als personal trainer zorg ik voor variatie, motivatie én plezier.

Om de vier weken vindt er een tussenmeting plaats. Hierbij meet ik opnieuw de staat van je lichaam, zoals de op- en afgebouwde spier- en vetmassa. Deze tussenmeting motiveert om samen verder te werken aan jullie gezonde levensstijl.

What’s in it 4you?

  • Samen plezier beleven aan sporten, terwijl je werkt aan je persoonlijke doel.
  • Personal trainer die let op de techniek, motiveert en altijd bereikbaar is voor vragen.
  • Privé studio in Epe die jullie tijdens de training voor jullie zelf hebben.
  • Gezonde levensstijl waarbij sport, voeding en rust centraal staan.
  • Goedkoper dan 1-op-1 personal training.

Abonnementen duo training

Bij Studio Fit4You heb je keuze uit een maand-, kwartaal- of halfjaarabonnement. Ook bepaal je zelf of je één, twee of drie keer per week traint. Hoe vaker je traint, hoe lager de prijs per duo training. Neem voor de actuele prijzen contact met mij op.

Klaar om samen fit te worden?

Wil je meer informatie over duo training of wil je gelijk een gratis intakegesprek inplannen? Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 1222 7777 of vul onderstaand contactformulier in. Binnen 24 uur neem ik dan contact met je op.


    Ik ga akkoord met de opslag van mijn gegevens. Deze worden, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), alleen gebruikt om contact met je op te nemen.