Trainingen

Bij Studio Fit4You in Epe kun je terecht voor diverse personal trainingen. En of je liever in een kleine groep traint of alleen: alles is erop gericht om jouw sportdoel te bereiken. Door intensieve begeleiding van de personal trainer raak je extra gemotiveerd om tot het uiterste te gaan. Op deze pagina vind je een overzicht van de trainingen van Studio Fit4You.

Personal training

Personal training is een 1-op-1 training, die volledig is afgestemd op jouw doelstelling. Of je nou sterker wil worden of een gezond gewicht wil bereiken. Wekelijks trainen we samen in mijn studio in Epe en motiveer ik jou om tot het uiterste te gaan.

Lees meer

Personal training oncologie

Studio Fit4You is gespecialiseerd in het sportief begeleiden van personen die hersteld zijn van kanker. Samen trainen gaat niet alleen klachten als vermoeidheid en conditieverlies tegen, het heeft ook een positieve invloed op de mentale gezondheid.

Lees meer

Small group

Samen sporten met vrienden of familie, maar wel persoonlijke begeleiding? Small group training is een leuke én effectieve manier om fit te worden. Bij Studio Fit4You kun je met maximaal vier personen trainen onder begeleiding van een enthousiaste coach.

Lees meer

Duo training

Bij duo training sport je samen met een vriend(in) onder begeleiding van een ervaren personal training. Ondanks dat je met zijn tweeën traint, volg je een persoonlijk trainingsplan. Een efficiënte vorm van personal training.

Lees meer

Small group circuit

Een afwisselende circuittraining in de middag voor zowel beginners als gevorderden. Samen met vier anderen train je in mijn kleinschalige studio in Epe. Geen drukke groepsles, maar persoonlijke begeleiding in een gezellige setting.

Lees meer

Welke training past bij jou?

Benieuwd welke training het beste bij jou en je doelstelling past? Neem contact met mij op voor vrijblijvend advies.